português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
LOPEZ MAS, LAURA []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 3   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 3
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Sensory analysis of nougat: methodology, training, and validation of a panel for protected geographical indication Torró d'Agramunt [Fitxer informàtic] / Laura López Mas ; [dirigida per: Roser Romero del Castillo]
López Mas, Laura


2021
Dirigida per: Romero del Castillo, Roser. Universitat Politècnica de Catalunya, 2021
1 recurs electrònic
Doctorat en Tecnologia Agroalimentària i Biotecnologia.

Nougat-type confections, made with nuts, honey or sugar, and/or egg whites, are consumed in many countries. Torró d'Agramunt is a nougat produced in northeast Spain that has been awarded the European quality label Protected Geographical Indication (PGI). When sensory descriptors are included in the PGI's operating regulations, the sensory quality of products with the label must be guaranteed. The current study established eight descriptors and reference ranges for Torró d'Agramunt, differentiating between products labeled "supreme category" (containing =60 per cent nuts) from those labeled "extra category" (containing =46 per cent nuts), and developed a method to train a panel of tasters to evaluate this product. Applying the method also showed that sensory analysis is useful for identifying products that are nearing their expiry date. The work conducted within this study represents a step toward the standardization of the approach to the sensory analysis of nougats and similar products.


Matèries: Tesis doctorals ; Indústria alimentària ; Enginyeria ; Fruita seca
Àmbit:Agramunt
Cronologia:[2021]
Autors add.:Romero del Castillo Shelly, M. del Rosario (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/2117/360221


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 3
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Metodología y entrenamiento de un panel para evaluar la calidad sensorial de la Indicación Geográfica Protegida (IGP) Turrón de Agramunt / Laura López Mas, Aurora Rull Ferré, M. del Rosario Romero del Castillo Shelly
López Mas, Laura


En: AEPAS 2019: III Congreso de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial: San Sebastián, España: 26-28 junio, 2019. p. 134-135


Se presentan los atributos sensoriales del "Turrón de Agramunt IGP", la metodología para evaluarlos y el resultado de su aplicación en la validación del panel y la elaboración del perfil sensorial del turrón.


Matèries: Indústria alimentària ; Enginyeria ; Control de qualitat
Matèries:Torró d'Agramunt
Àmbit:Agramunt
Cronologia:[2019]
Autors add.:Rull Ferré, Aurora ; Romero del Castillo Shelly, M. del Rosario
Accés: http://hdl.handle.net/2117/181695


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 3
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Anàlisi sensorial de l'espigall (Brassica oleracea L. var. Acephala) del Garraf [Fitxer informàtic] / Laura López Mas ; [dirigit per: Roser Romero del C. Shelly]
López Mas, Laura


2016
Dirigida per: Romero Del C. Shelly, Roser. Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia, 2016
1 recurs electrònic


Matèries: Agricultura ; Enginyeria
Àmbit:Garraf
Cronologia:2016
Autors add.:Romero del Castillo Shelly, M. del Rosario (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/2117/110547
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3